Добре дошли
в сайта на
къща за гости
“Жирова къща”,
село Жребичко.
Къща за гости Къща за гости в родопите Вили под наем Вили под наем в родопите

Къща за гости „Жирова къща”
с. Жребичко – обл. Пазарджик

За къщата:

“Жирова къща” е идеално място за Вашата пълноценна почивка сред древните красоти на Родопите. Къщата за гости предлага уникални условия за почивка през цялата година, далеч от шума на градовете в комбинация с автентичната атмосфера на Родопите и родопските планински села.
Районът се характеризира с чист планински въздух, мек климат и красиви гледки: всичко от което се нуждаете за една пълноценна почивка.

Спокойствие и уют сред прохладен планински въздух и уникална природна красота на Родопите.

Къща е построена и обзаведена във Възрожденски стил и предлага на своите гости уют, спокойствие и гостоприемство.

Конструкцията на къщата е масивна с дебели каменни дувари и автентична дървена дограма пазещи топлината през зимата и прохладата през лятото.

Къща за гости “Жирова къща” разполага с две самостоятелни спални, една преходна стая/спалня, уютна механа, съвременна баня с тоалетна и обширен двор на няколко нива с външен навес с камина.

- голяма спалня обзаведена в битов стил, снабдена с голямо легло, TV, DVD, Сателитна телевизия, с приятна гледка към двора на къщата и частичен изглед към селото.

- втора по-малка спалня снабдена с легло тип “персон и половина”, с изглед към вътрешния двор на къщата.

- трета преходна стая обзаведена също в битов стил, снабдена с две легла: едно легло тип “персон и половина” и едно единично легло, декоративна каменна камина, приятен изглед към селото и съседните планински хълмове ще Ви остави очаровани.

- механата е съобразена с капацитета на къщата, обзаведена във възрожденски стил. Разполага с напълно обзаведена кухня, TV, Сателитна телевизия.

- двора е терасиран съобразен с особеностите на планинския терен. Великолепната планинска гледка, която се открива от двора на къщата. красивите цветя, малкото шадраванче, от което бълбука планинска вода ще Ви пренесе в атмосферата на Родопите.

- храненето е самостоятелно

Капацитет на къщата - 6(7) души.